Yoniägg Blå Lapis

Blå Lapis (Blue Lapis Lazuli) - Yoniägg för bäckenbottenträning - Stärk muskulaturen och motverka inkontinens och framfall. Få mer känsla och öka kontakten med den subtila njutningen i underlivet.

Blå Lapis (Blue Lapis Lazuli) står för insikter, visdom, medvetenhet och sanning. Den hjälper dig reda ut missförstånd och problem, samt bringar harmoni till relationer och vänskaper. 

X-small - ca 3 cm hög och 2 cm bred 
På grund av efterfrågan har vi tagit in denna nya lilla storlek. Kanske passar den bäst för dig som vill börja försiktigt, kanske känner lite rädsla kring det här med yoniägg, upplever smärta vid penetration, har svårt att föra in tamponger, eller vill använda dem som samlagskulor. De är även fina som äggformat hänge i ett halsband. 

Small/Medium - ca 4 cm hög och 3 cm bred 
Välj detta mellanstora ägg om du inte har fött barn vaginalt, upplever dig själv som något mer trång än rymlig inuti, eller helt enkelt känner dig dragen till denna storlek. 

Large - ca 5 cm hög och 4 cm bred
Välj detta större ägg om du har fött barn vaginalt, upplever dig själv som större inuti, om du vill ha lite mer tyngd, eller känner dig dragen till ett större. Denna large-storlek är något mindre än den vi sålt tidigare. 

Äggen har ett hål i toppen, så t.ex. en tandtråd kan träs igenom, för att lättare ta ut ägget efter användandet. Medföljer gör en påse för förvaring. Köp gärna till instruktions-DVD'n eller boka in dig på en kurs i bäckenbottenträning för att lära dig mer.

Du laddar ner instruktionerna till yoniäggen här: http://static1.snowfire.io/accounts/11838/files/134.pdf?t=o8pk97

300,00 SEK

Powered by Snowfire