Föreläsningar vi erbjuder 

För aktuella datum, se kalendern! Eller hör av dig för en offert och att boka en föreläsning till din arbetsplats, eller privat för väninnorna. 

“Återfå kontakten med ditt Underliv”
En föreläsning som tar upp ämnen som sex, kön, hormoner, tantra, graviditeter m.m. Allt utifrån vad gruppen har för frågor och funderingar kring underlivet och kvinnolivet. Tankarna väcks för att börja ge mer fokus till sitt underliv på ett naturligt sätt. Välkommen till en annorlunda och lärorik föreläsning! För kvinnor i alla åldrar. 

“För unga tjejer: PMS, sexualitet och mensskydd” 
Du får lära dig hur du minskar PMS-besvär och lukt under mens – naturligt. Vi pratar om sexualiteten – som faktiskt kan vara mer än det biologiläraren, sjuksystern eller porrfilmerna berättar om. Lite information om mensskydd, hormoner som påverkar kroppen och orgasmer. Du får även tips om hur du kan hitta en egen njutning – som inte är beroende av någon partners färdigheter, och som inte är målinriktad, utan mer av en upptäcktsresa. 

“Avslappnade underliv, graviditeter och förlossningar” 
Förstå sambanden mellan spända underliv och motstånd i graviditet och förlossning, och hur vi kan vända det till avslappning. För dig som är intresserad av en “naturlig förlossning” och vill hitta verktyg, för en positivare upplevelse av både graviditeten och förlossningen. 

Boka er egen föreläsning  
Har du en väninna som snart ska gifta sig? Kanske en som fyller år? Just fött barn eller är gravid? Eller är tjejgänget där hemma sugna på ett annorlunda Home Party? Vi skräddarsyr tillställningen utifrån önskemål och behov. Hör av er för att boka ert privata evenemang!