Referenser & rekommendationer 

Här kan du läsa om vad andra klienter har upplevt under och efter behandlingarna och med yoniäggen.

OM VAGINAL RELEASING
Sara har på ett professionellt sätt hjälpt mig att nå nya höjder i mitt liv, hon har ett väldigt behagligt sätt och möter mig otroligt fint och inkännande. Jag vill varmt rekommendera hennes sessioner till alla kvinnor som behöver hjälp att lossa på sexuella blockeringar och för att få igång flödet i kroppen igen.
Kvinna 51 år

OM VAGINAL RELEASING & YONIÄGG
Jag har bara mått bra av behandlingen som jag upplevde var både skön och smärtsam om vartannat. Sara har ett mycket mjukt och förtroendeingivande sätt som gjorde det lätt för mig att slappna av. Tror att spänningar som orsakat problem i bäckenet då och då sedan 20 år faktiskt har släppt. Det har krånglat till och från de sista månaderna och nu är de helt borta. Ägget har jag använt några gånger och är nöjd. Tror säkert det har effekt även om jag inte alltid gör alla övningar utan bara sover med det. Känns sensuellt att använda det.
Anneli 45 år

OM VAGINAL RELEASING
Jag mår verkligen jättebra efter behandlingen. Jag kände en ren fysisk och mental skräck av bara tanken på behandlingen när jag och mina väninnor först pratade om den. Efter första mötet med dig kände jag ett större lugn och framförallt tillit och förtroende för det du gör och dig som person. Jag började se fram emot behandlingen.
På söndagen var jag förväntansfull och det kändes helt rätt. Minsta tveksamhet var som bortblåst. Behandlingen var smärtsam och samtidigt så fylld av insikter. Som att jag t.ex. är helt omedveten om hur muskulaturen i underlivet fungerar, att jag inte känner den viktigaste delen av min kropp. Behandlingen förändrade mitt liv.
Smärtan i ryggslutet är som bortblåst, jag känner det som att jag återfått kontakten med den urkraft som vilar i mitt inre och jag upplever det som att jag återtagit full kontroll över mitt liv. Det finns inget jag inte klarar av.
Jag är oerhört tacksam för att du kom in i mitt liv. Du är en fantastisk mjuk och ödmjuk kvinna som har en så viktig uppgift att fylla. Återigen, stort och innerligt tack!
Helena 40 år

OM ABDOMINAL RELEASE MASSAGE
Det kändes bra efter behandlingen (förutom ont efter alla punkter som smärtade)! Det känns att det var en djupgående behandling, verkligen. Det jag kände någon dag efter när jag vaknade på morgonen, var att jag älskade min kropp på ett sätt som jag inte känt förut. Jag känner också att det var bra med enbart magmassagen för mig, annars hade jag kört över mig själv.
Kvinna 46 år

OM YONIÄGG 
Vill bara berätta om hur stort det blev för mig att använda yoniägg. Jag gick på kurs hos dig för några veckor sedan. Sexlivet känns helt förändrat, magiskt, när upplevelserna känns mer ökar energin bortom tanken. Min partner känner av det och 'dras' med i det, det ökar energin för oss båda samtidigt som de fysiska rörelserna blir mindre, vi rör oss mindre och upplever mer. Det förstärker min upplevelse att 'surrender' till energin istället för att vara i tankarna. Det känns som det tar mig hem, hem till kvinnlighet, till mig själv, jag blir så sensibel och närvarande. Och vänjer mig vid att dansa med energin, följa den, lita på den. 
Karin 45 år 

OM VAGINAL RELEASING OCH YONIÄGG
Jag träffade Sara för första gången för behandling nu i helgen, en solig dag på Mosebacke. Jag säger bara: Wow! Jag kom med försiktiga förväntningar, som kom att överträffa allt jag kunde föreställa mig. Hon lyckades med sina ”magiska händer”, ”öppna upp” (fysiskt och mentalt!) något som rädsla låst inom mig i åratal. Och det startade direkt en mental förändringsprocess/resa dygnet därpå. Alla gynekologer jag har konsulterat genom livet har givit mig känslan av att mitt sex-liv är slut (ett ”hopplöst fall” med återkommande oklara infektioner, kronisk smärta i underlivet och nu senast också att av ålderdom vara förtvinad!), medan ett enda besök här (och lite salva ibland) kom att ge mig känslan att det har ju just bara börjat! Min förvånade make är minst lika förtjust! Jag ser nu fram emot fortsatt träning med yoniägget. 
Birgitta 56 år 

OM YONIÄGG
Med hjälp av yoniägget har jag verkligen fördjupat kontakten med min vagina. Jag trodde jag kände mitt underliv väl, men sedan jag började använda ägget har jag upptäckt att det finns så mycket mer att lära känna såväl fysiskt som mentalt och andligt. Någonting subtilt men viktigt har förändrats sedan jag börjat stärka kontakten med min yoni.
Att meditera med ägget är fantastiskt, liksom Saras olika övningar. Mest tycker jag ändå om att bara gå omkring med ägget, känna hur rosenkvartsens mjuka energi fyller mig med kärlek mitt i vardagens alla sysslor. Kan varmt rekommenderas till alla kvinnor, oavsett var vi befinner oss i livet!
Nikki 37 år

OM VAGINAL RELEASING OCH YONIÄGG
I don’t need to be just active outside and/or get feedback of my doings from others. I have courage to come inside myself, rest here, nourish and float in the healing waters of womanhood, exploring and communicating with my womb – this marvelous, wisdom and life giving sacred temple of woman.
The Vaginal Releasing Session is one of the highest spiritual experiences I’ve had, one of few particles in my life that strongly encourages me in receiving and being in the feminine wisdom.
Exploring more and more of me with the crystal eggs, I nourish my Yoni, I nourish myself, I nourish my man with this energy that is life itself. I warmly recommend Sara’s session to every awakening woman. Her session is wonderful healing on the deepest levels and Sara is a fantastic woman and healer. Thank you. 
Lucie 29 år

OM ABDOMINAL RELEASE MASSAGE & VAGINAL RELEASING
Tack för senast. Det är fortfarande en av de mest häftiga saker jag har gjort. Tack för att du finns och gör det du gör. Vill dela med mig av vad som hänt sen sist, jag hade sex för första gången förra veckan efter massagen. Det var annorlunda, det var som om jag får börja på nytt, upptäcka mig själv på nytt, vad jag tycker om och inte tycker om. Att lära mig vad jag vill, det blir en livslång erfarenhet. 
A.D. 43 år

OM TANTRISK AKUPRESSUR
Efter min behandling så kände jag att kroppen släppte taget om gamla underliggande trauman och spänningar. Det kändes lite som efter att man har gråtit och fått rensa ur det som är jobbigt, en lättnad och en känsla av befrielse inombords. Efter behandlingen kunde jag också känna att min energi flödade igenom mig starkare än tidigare och nu när jag har haft sexuella möten med partners har jag aldrig känt mig så säker och stark. Idag är jag så tacksam för den behandlingen jag fick, och den hade inte varit möjlig att genomföra utan en sån fantastisk terapeut. Sara är en trygg och ödmjuk kvinna med en otrolig förmåga som jag kan rekommendera alla.
Maria 21 år

OM VAGINAL RELEASING
What I’ve experienced from Vaginal Releasing. There were hard spots. The armouring we build up over the years. Some of them were very painful. By giving it the complete attention and push the pain to the fingers of the person who de-armoured me, the whole spot softened. And the pain disappeared. At some moments it was just to give it away and at other moments a lot of sounds and crying came up with the pain. It was so good to just let it go without judgement. The effect is that it feels free and open in the vagina without pain now. What just gives pleasure.
When I did a session with Sara she even could reach the cervix and it is way more sensitive now and feels really good. After having experienced all this, I can recommend it to every woman to free herself. And come back in her own natural longing.
Kvinna 50 år

OM VAGINAL RELEASING
The first time it was actually quite painful. I had a lot of blockings! But it helped me a lot that I was in a safe environment. One good trick was to push out the blockings myself, when that contracted little dot was located in the vagina. And that trick made the exercise wonderful on so many levels. I make a decision that I(!) want to get rid of that old shit, that keeps haunting me and making my vagina halfway numb.
As we were working our way through the vagina (eventually up in the cervix) and the blockings start to loosen, I feel how my vagina softens, opens up and relaxes. Afterwards I find it more easy to relax my vagina and I am realizing how often I contract it during the day, for no particular reason! Now that I know how to relax it, I practice that as often as I can.
Sex with penetration is also a new experience, since I can feel a whole lot more in my vagina than before. It is no longer just the feeling of being “filled up” with “something”, but I can actually feel where in my vagina my man is touching me. It has opened me up to a greater sensitivity in my G-spot, which makes it possible for me to have G-spot orgasms.
Kvinna 24 år