Boka tid

Boka tid 

» Våra massager erbjuds endast till kvinnor 
» Var ute i god tid om du besöker Stockholm tillfälligt och vill boka in en tid under specifika dagar. 
» Fyll gärna i formuläret ovan, så hittar vi lättast en tid som passar. 

Bokningsvillkor 

» Din tid är garanterad och inbokad först när du fått ett bekräftelsemail från Spira Stockholm.
» Betalning sker kontant på plats, alternativt mot faktura via plusgiro i förväg. Meddela oss vilken betalningsmetod du föredrar.
» Bokningen är bindande och avbokning/ombokning gäller endast vid sjukdom. Denna sker i så fall via telefon senast 24 h innan behandling, annars gäller full debitering. 
» Det är inga problem att ta massagen vid menstruation, men om du föredrar att inte göra det, så kolla att du har matchat tiden med din menskalender.
» Då terapeuten ibland är på förlossningsjour, kan vi behöva avboka din tid med kort varsel. Avbokas den från vår sida senare än 24 h innan så drar vi av 30% av kostnaden på nästa tid vi bokar in. 

Köp av presentkort/paket

» Korten är giltiga i ett år från inköpsdatum. 

Förberedelse inför behandling 

» Ät gärna inte de närmsta timmarna innan, så slipper magen fokusera på matsmältning under massagen. Om du "måste" äta något innan, ta då gärna något lätt, och tugga noga.
» Kom gärna nyduschad.
» Var gärna på plats ett par minuter innan och ta god marginal för trafiken när du planerar din resa till behandlingslokalen. Rummet är endast tillgängligt den tid som är bokad.
» Det kan vara bra om du har lite tid efteråt att ta en promenad själv eller på annat sätt ta hand om dig, så att du inte måste springa iväg på jobb eller liknande direkt. Om det är kallt ute, se till att ha ordentligt varma kläder, då du kan känna dig lite frusen och extra känslig efteråt.